Eerste spycam foto van nieuwe aflevering van TopGear uitgelekt

Overal ter wereld hebben wij onze informanten en van één van hen kregen wij deze spycam foto van een test van een nieuwe auto voor een aflevering van Top Gear die waarschijnlijk in de winter zal worden uitgezonden. Deze aflevering werd opgenomen op het Engelse vliegdekschip H.M.S. Illustrious en er is duidelijk te zien hoe Jeremy Clarkson denkt over de nieuwe Lada 1119.

TopGear is elke vrijdag om 21:25 op Veronica of als je zeker wilt zijn dat je een nieuwe aflevering zit te kijken i.p.v. een herhaling van een herhaling van een herhaling dan kan je beter elke donderdag via de BBC kijken op BBC Three om 19:00

UPDATE:
Onze stagiaire Willeke is zo juist ontslagen omdat ze de feiten niet goed had gecheckt van dit artikel want volgens een van onze lezers blijkt het helemaal niet de H.M.S. Illustrious te zijn. Onze lezer (die liever anoniem blijft) schrijft: “Dit kan de H.M.S. Illustrious nooit zijn aangezien de Britse vliegdekschepen geen stoomkatapulten hebben. Gezien het nummer vooraan het dek (65) is dit de USS Enterprise (CVN-65)”
Ja en als je dit soort belangrijke details over het hoofd ziet kan je meteen je spullen pakken bij BrandNewFresh, ook al neem je elke dag gevulde koeken mee, loop je altijd in veel te korte rokjes en te kleine truitjes. Jammer maar helaas Willeke, daar is het gat van de deur, stomme koe!

Share on:

Reacties op “Eerste spycam foto van nieuwe aflevering van TopGear uitgelekt

  1. Dit kan de H.M.S. Illustrious nooit zijn aangezien de Britse vliegdekschepen geen stoomkatapulten hebben. Gezien het nummer vooraan het dek (65) is dit de USS Enterprise (CVN-65)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *