Eindelijk behoorlijke foto’s maken met je iPhone met de SLR Mount


Sinds de iPhone op de markt is probeert iedereen er al goede foto’s mee maken wat vaak niet echt lukt. Er zijn een aantal apps op de markt waarmee je bijvoorbeeld kan inzoomen of of een bepaald filter kan toepassen maar niets komt in de buurt van de kwaliteit van de foto’s van een echte camera.
De komst van de SLR Mount zou daar best wel eens verandering in kunnen brengen. Met de SLR Mount kan je lenzen van bijvoorbeeld Canon of Nikon op je iPhone bevestigen en zo ook alle functionaliteit van die lenzen met je iPhone toepassen.
Dat zal ongetwijfeld de kwaliteit van de foto’s verbeteren maar mijn probleem met het maken van foto’s met mijn iPhone heeft vaker te maken met het feit dat de foto bewogen is doordat ik op het knopje druk en ik zie niet dat zo’n toeter aan de voorkant daar een verbetering in gaat brengen.
Heb jij wel enorme behoefte om “professionele” foto’s met je iPhone te kunnen maken dan kost de SLR Mount als je een iPhone 3 hebt $ 190,- (±132, euro) en als je een iPhone 4 hebt $ 249,- (±174, euro). Ik begrijp werkelijk niet waarvoor de prijs van de iPhone 4 versie meer dan 59 dollar/±40 euro duurder is dan die van de iPhone 3 versie. De SLR Mount zal ongetwijfeld een geweldig product zijn maar eerlijk gezegd vindt ik meer dan 100 euro voor een of ander stukje metaal met een rond stukje glas er in een beetje duur…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *