Eindelijk een iPhone case voor mensen met smetvrees!

Wat: WipeCoin Case
Prijs: $ 19,95 (± 15,- euro)
Website: wipecoin.com

De combinatie van het hebben een iPhone 4 en smetvrees is niet echt hee gelukkige. Het scherm van de iPhone glimt als een gek en elke aanraking met een vinger op het glas laat meteen een vingerafdruk achter. Je ziet dan ook veel bezitters van een iPhone zo vaak het scherm van hun iPhone poetsen dat het lijkt of ze een wonderlamp in hun handen hebben en proberen Aladin er uit te laten komen.

Het bedrijf WipeCoin Case heeft deze iPhone case op de markt gebracht met in de linker beneden hoek een muntje dat aan de onderkant een stukje Microfiber-Coated stof heeft waar je je iPhonescherm in een handomdraai mee  kan schoonpoetsen. De case zelf is nogal dun en niet echt een hele goede bescherming vooral omdat het glas van de iPhone een beetje boven de case uitkomt.

Je kan beter volgens mij een hele goede iPhone beschermings-case kopen en één of drie van die WipeCoin los en die gewoon in je broekzak meenemen en gebruiken als het nodig is.

De WipeCoin Case is verkrijgbaar in het wit en het zwart is geschikt voor de iPhone 4 en iPhone 4S en de losse WipeCoins kan je kopen per stuk ($ 2,99) of per drie ($ 6,99). In het filmpje hieronder kan je een uitleg van de WipeCoin Case bekijken die zo langdradig is dat je kans hebt dan je in slaap gevallen bent voor de clip  afgelopen is.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *