Eindelijk een toetsenbord voor mensen met smetvrees

Overal waar ik vroeger als uitzendkracht aan de slag ging begon ik als eerste met het schoonmaken van toetsenbord dat door mijn boven-het toetsenbord-etende-en-drinkende, neuspeuterende en na-het-toiletbezoek-geen-handen-wassende voorgangers was vervuild.

Achteraf bleek dat ik met al mijn gepoets maar 5% van de bacteriën te hebben gedood.

Wil je zorgen dat er bijna geen bacteriën op de toetsen zitten van je keyboard dan moet je er gewoon voor zorgen dat er geen toetsen op het keyboard zitten, althans dat is de nogal rigoureuze oplossing van het bedrijf Cleankeys. Door dat er geen toetsen opzitten kan het vuil er ook niet op, naast en tussen gaan nestelen en is het toetsenbord heel makkelijk schoon te maken.

Dit toetsenbord met alleen tiptoetsen (hallo ZX81 bent u weer terug?) kost maar liefst $ 399,- en is hierrrr te koop.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *