Reacties op “En dan nu de BrandNewFresh.com quizvraag: Wie is dit onwijs lekkere wijf?

  1. Danneman had 18 jaar geleden (stink)verkering met een meisje die erg leek op de dame in de videoclip. Toen “wij” destijds gebruik maakten van het (onrendabel) openbaar vervoer (metro in 010) werd mijn toenmalige vlam aangesproken door een oudere vrouw. Die was helemaal hard-core fan van Bonnie, St Clair wel te verstaan. Ze sprak mijn vriendin aan en vertelde dat ze vond dat sprékend leek op Bonnie. Ik moest er erg om lachen… Toen ik er over nadacht werk ik angstig. Ik bekeek de echte Bonnie op een foto en wist dat ik het tij nog kon keren. En hup, exit verkering. Nu bijna 20 jaar later keek ik recentelijk op de Hyves pagina van m’n exvlam… En wat denk je? Jazekert, de tand des tijds heeft m’n toenmalige vlam al bijna in een “Bonnie” gemuteerd…

    Dus als ik ergens achteraf géén spijt van heb…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.