En nu gaan we een lekker zieltjes winnen met een potje Christen entertainment van de bovenste plank

Live uit “The Golden Star Palace” ergens in de USA komt dit geweldig stukje Christen entertainment waar de honden geen brood van lusten.

Twee zussen (de ene net weer meer loensend dan de ander) zetten hier toch even een fijne laagdrempelige show neer waar alle elementen in aanwezig zijn die nodig zijn om een afwisselende showavond neer te zetten, waaronder een prachtig decor, zang, een poppenshow, stand-up comedy en weergaloze muziek.

Jullie begrijpen dat alle hoogtepunten uit dit optreden behandelen ondoenlijk is maar ik wil toch wel even een paar elementen uit de show uitlicht.

– Wat zou je denken van de manier waarop die ene zus klapt op 1:39?
– Het haar van brother Zeke op 1:40
– De visuele effecten op 2:06, 2:58 en 3:18
– De enorme reactie uit de zaal op de vraag “Have you enjoyed today’s program so far?” op 2:22
– Het bijna onmerkbare overgedubte beeld en geluid van klappende mensen op 2:27
– Als je op 3:43 heel goed oplet op die ene zus zie je dat die hond helemaal niet zelf zingt maar dat zij dat doet. Ze is natuurlijk een buikspreker dus dat is moeilijk te zien maar als je heel goed oplet dan zie je een heel klein beetje haar lippen bewegen… Ze klinken trouwens beide als Kandi uit Two and a Half man
– De zus van Roy Orbison op drums op 3:57

Heb je nog meer behoefte aan Christen entertainment kijk dan even naar deze clip en verwijs de stelling dat alle zwarte mensen muzikaal zijn in één keer naar de prullenbak.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.