EOS New York Mixtape horloge

Horlogemaker EOS New York heeft onlangs de zwarte versie van dit “Mixtape” horloge gepresenteerd vanwege het grote succes van de gouden en lichtblauwe versie.

Voor iedereen die na 1990 is geboren, de mixtape was de manier om een voet tussen de deur te krijgen bij de chickies in het pre-internet en pre-limewire/torent tijdperk. Je moet maar denken dat het een soort analoge iTunes Genius mix was die je samenstelde met de muziek van vinyl platen en vinyl singletjes en dan ging je die op volgorde klaar leggen en dan met 2 platenspelers en een Inkel mengpaneeltje in elkaar mixte en dat dan meteen opnam op een cassettebandje. Daar was je dan dik 4 dagen mee bezig maar tegen het meisje waar je het bandje voor gemaakt had zei je stoer en onverschillig dat je er in anderhalf uur klaar mee was.

Het mixtape horloge is nu hierrrr te bestellen via de website van EOS New York en kost $ 135,- en als je je, net als ik overigens,  afvraagt hoe je in hemelsnaam de tijd op dit cassettebandje kan zien, in het gouden horloge zie je achter het rechter spoeltje twee dunne doorzichtige streepjes dat zijn de wijzers. En als je na 1990 bent geboren en je weet niet hoe een horloge met wijzers werkt vraag dat dan maar even aan je vader…

Share on:

2 Reacties op “EOS New York Mixtape horloge

  1. eos casette horloge..
    welke maat heeft het bandje? En als het niet past wat dan? kan het dan retour? of hoe werkt dat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.