Even ‘gezellig’ een keuken uitzoeken bij de ‘gezellige’ Keuken Concurrent

Bij ons thuis geven we liever geld uit aan een gigantische televisie dan aan een keuken want zoals wij altijd zeggen “Ik ga niet de hele avond naar de keuken zitten kijken maar wel naar het televisiescherm”. Als ik een keuken zou kopen dan zou ik dat ‘gezellig’ gaan doen bij het ‘gezellige’ bedrijf van deze ‘gezellig’ Ernst Bareman directeur, eigenaar en oprichter van de Keuken Concurrent.
Kijk eens naar die uitnodigende blik en de ‘gezellige’ uitstraling die Ernst (hoe toepasselijk die naam) heeft op deze manshoge raambestickering waar alle ramen van de Keuken Concurrent winkels van zijn voorzien.
Ik heb even goed naar het gezicht van Ernst Bareman zitten kijken en ik twijfel of ik zit te kijken naar iemand die stiekem een windjes staat te laten, met z’n tong en stukje vlees tussen zijn tanden probeert te halen of gefotografeerd wordt tijdens een enorme migraine aanval. Wat het ook is ‘gezelligheid’ straalt het in ieder geval niet echt uit. Ik heb wel eens de uitspraak gehoord: “Die is zo rijk, die kan niet meer lachen van de kwartjes” nou dan is onze Ernst waarschijnlijk nummer één in de Quote 500.
Ik ben zo benieuwd welk reclamebureau heeft verzonnen dat het een goed idee was om van Ernst een soort ‘Cora van Mora’ van de Keuken Concurrent te maken…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *