Fijne screensaver klok met strippend fotomodel van He Was Born

Sunhan Kwon is een ontwerper die een ontwerp studio runt in Seoul, Zuid Korea met de naam “He Was Born”. Op zijn website hewasborn.com kan je een aantal leuke ontwerpen zien die Sunhan Kwon heeft gemaakt en ik heb daar de twee leukste voor jullie uitgezocht.

TIMELOOK
TIMELOOK is een screensaver die je precies de de juiste tijd laat zien. Je zult zeggen dat is niets nieuws maar de tijd die aangegeven wordt staat op het T-shirt van het fotomodel Michelle Bento die elke keer als er een cijfer moet veranderen haar T-shirt uit doet en dan verschijnt daaronder het nieuwe cijfer op het volgende shirt. Je snapt dat ik als onderzoeksjournalist (…) hier het naadje van de kous wilde weten en ik heb dus het hele weekend naar die screensaver zitten kijken maar elke keer komt er weer een nieuw t-shirt te voorschijn en geen enkele keer staat ze topless. Wat een geweldige truc, ik snap er niets van.
De screensaver is gratis te downloaden van hewasborn.com maar als je ‘m echt gaat gebruiken dan zou Sunhan het heel leuk vinden als je $ 4,99 doneert.

Coffee Chair
De Coffee Chair is de ideale stoel voor elke expressobar in Nederland. Hij is verkrijgbaar in het wit, zwart en hout beige/hout en is superhandig omdat je aan het oortje een jas, tas of sjaal kan hangen. De prijs kan ik niet vinden op de site. Meer informatie kan je vinden op hewasborn.com.

Share on:

Reacties op “Fijne screensaver klok met strippend fotomodel van He Was Born

  1. Top!
    Is er een mogelijkheid om die modellen te vervangen door eigen modellen?
    Zie het zo 1, 2, 3 niet… Is er iemand handig met deze app.? (MAC)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *