Foto’s van een gezellig weekend Deel 12

(klik op de foto om ‘m te vergroten)

Vrijdag ben ik even met een vriend wat wezen drinken en dat werd erg gezellig omdat hij, om een voor mij onverklaarbare reden, maar rondjes blééf geven.
Zaterdagochtend vroeg naar Pinkpop maar aan het eind van de dag kwam de man met de hamer al bij de meeste vrienden die ik mee had genomen door de grote hoeveelheden bier die ze hadden gedronken.
Zaterdagavond even gezellig gebarbecued bij een bij de tent van paar vrienden van me op het festival terrein, athans BBQ-en ik noem het BBQ-en zij noemden het “meat sacrificing for Lucifer”, “potáto potàto” zullen we maar zeggen.
Zondag heb ik het grootste gedeelte van de dag naar een vriendin lopen zoeken die met haar dronken kop ons helemaal kwijt was geraakt en maar naar de auto was gegaan en daar in slaap was gevallen op de achterbak. Trouwens nog even leuk staan praten met de ongeveer 50 mensen die foto’s stonden te maken van mijn auto. Raar he, dat zoveel mensen een foto maken van een een zwarte Opel Matra uit ’82?

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.