Geen vette vingers meer op je iPad met de Big Big Curser/Pointer


Sommige mensen blijven altijd een beetje in het verleden hangen, hebben ze een iPad of een andere tablet gekocht missen ze weer de cursor. Waarschijnlijk is dit een zo veel voorkomend probleem, al kan ik er mij totaal niets bij voorstellen, dat er nu een website is waar je een Big Big Curser kan kopen waarmee je dingen kan tekenen en aantippen op je tablet. De Big Big Curser kost iets meer dan 9 euro en is te koop op de website bigbigcursor.com waar je ook de Big Big Pointer voor dezelfde prijs kan kopen.
STOP DE PERSEN! Ik dacht dat die Big Big Cursor/Pointer niets voor mij zou zijn maar ik zie nu dat je ook dat pijltje/vingertje kan gebruiken om je iPad te bedienen als je chips of nootjes zit te eten en op die manier geen vette vingers op je scherm krijgt. Bovendien kan je ‘m ook gebruiken als een koelkastmagneetje. Kijk daar kan ik wat mee!
(klik op “Continue reading” om de clip te bekijken)

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *