Gelukkig is het nog een paar dagen mooi weer om met je nieuwe strandballetje (3 meter doorsnede) te spelen

Dit stukje wilde ik al een tijdje schrijven maar er was meer behoefte aan regenpakken dan aan strandballen de laatste paar weken. Vanmorgen zei de nieuwslezer/stand-up comedian Jan de Hoop dat het de komende dagen best wel mooi weer wordt dus wie weet kan je nog even lekker ravotten met je nieuwe standballetje met een doorsnede van ± 3 meter. De “Giant Inflatable Beach Ball” kost $ 119,99 en is te koop op de website van PrankPlace.com.

Mocht je donderdag nog even lekker willen ballen en ben je een roker of iemand met niet echt een geweldige conditie dan zou ik als ik jou was nu al beginnen met opblazen. Ik heb het even uitgerekend en volgens mij heeft die bal namelijk ongeveer een inhoud van ruim 14.000 liter en een gezonde long een inhoud van 5 liter dus…Veel sterkte!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *