Getuige olieramp BP vindt ophef overdreven

David Landers uit New Orleans ging vanmiddag een lekker stukje surfen in de Golf van Mexico en hij vindt dat al die ophef over de vervuiling van de zee door BP heel erg overdreven. “Hier en daar een druppeltje maar een ramp wil ik het niet noemen” deelde David ons mee terwijl hij instapte in zijn Jeep Grand Cherokee met licht beige bekleding.

De Amerikaanse talkshow hosts hadden al paar grappen over de olieramp.Klik hieronder om die te lezen.


“Toen ik dit weekend ging lunchen en de zeebaars bestelde, vroegen ze me of ik het gewoon of zonder lood wou”
– David Letterman

“Heb je het olielek in de Golf van Mexico gevolgd? Of zoals we het nu noemen, de Dode Zee”
– David Letterman

“De CEO van BP zegt dat de impact van het olielek op het milieu heel, heel beperkt zal zijn. Ja, als je in Engeland woont!”
– Jay Leno

“Eerder op de dag begon BP een operatie met de naam ’top kill’. Dat is een opvolger voor hun vorige acties, ‘fish kill’ en ‘bird kill'”
– Jay Leno

“BP liet vandaag weten dat ze, als het olielek erger wordt, binnenkort naar water zullen beginnen boren”
– Jay Leno

“De laatste update, en ik vermoed dat dit goed nieuws is. BP zegt dat ’top kill’ werkt. Het slechte nieuws – de leiders van BP zijn een bende leugenaars”
– Jay Leno

“Dit is de grootste ramp voor onze stranden sinds de Speedo” – Bill Maher

“BP wil dat Twitter een valse BP-account zou afsluiten omdat die spot met het bedrijf. Als antwoord vroeg Twitter om het olielek af te sluiten dat de oceaan aan het vernielen is” – Jimmy Fallon

“We mogen trots aankondigen dat BP dit jaar het Blues Festival van New Orleans gaat steunen met een speciaal eerbetoon aan ‘Muddy Waters’ “– Anoniem

(bron: Het Laatste Nieuws)

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.