Geweldig scherm in de nieuwe Range Rover

2010-range-rover-dash

Zit ik gisteren rustig TopGear te kijken op BBC2 en daar deden ze een test van de nieuwe Range Rover.

Leuk allemaal beetjes scheuren in de modder en dergelijke maar toen gingen ze het interieur behandelen en daar zat wel iets heel bijzonders in: een “dual view” touchscreen.

Dat “dual view” houdt in dat de bestuurder op dit scherm zijn navigatie systeem kan zien en de bijrijder een dvd film kan bekijken OP HET ZELFDE MOMENT OP HETZELFDE SCHERM!!!!!

Autootje is te verkrijgen vanaf € 131.400 maar dan krijg je dat scherm er gratis bij.

Meer informatie kan je hierrrr vinden en klik op de foto om naar de Land Rover site te gaan.

Ook kan je deze Range Rover laten verbouwen tot een echte jacht koets door het bedrijf Overfinch en die noemt het dan de Holland & Holland versie bekend van de fijne jachtgeweren.

Beetje walnoot hout hier, beetje gegraveerd staal daar een ijskast voor de champagne, een bar met wiskey, gin, wodka en Willow Spring Water uit het Lake District en een fijne kast voor je geweren en pistolen dit alles voor het luttele bedrag van £ 139,650 pond.

De mannen van Top Gear zeiden dat de bar een jaar lang gratis wordt aangevuld dus als je een beetje door drinkt haal je die £ 139,650 pond er wel uit alleen is het dan de vraag of het dan verstandig is om rond te gaan rijden, half dronken met een paar geladen geweren achterin.

2010-holland-en-holland

Meer foto’s hierrrrr

Share on:

Reacties op “Geweldig scherm in de nieuwe Range Rover

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.