Geweldige baanbrekende viral (kuch kuch) van Dell

Zo juist kreeg ik onderstaand mailtje binnen:

Ik denk wat is dat dan leuk een lezer die een tip stuurt dus ik ga die clip bekijken en het blijkt dus een viral te zijn voor Dell. Dus het reclamebureau van Dell denkt dus dat ze met zo’n raar populair mailtje en die belachelijke slechte en flauwe viral bloggers zo ver krijgen om dit op hun blog te zetten. Nou dat is dan gelukt.

Hieronder kunnen jullie de brief lezen die ik terug heb gemaild naar onze fijne vriend “brad braden” om hem te “bedanken”.

Beste Super.brad,

Als je wilt kan ik gewoon ook de advertentietarieven voor BrandNewFresh doorsturen hoor, is geen enkel probleem…

De “Mega cool payback filmpjuh.” waar je het over hebt is echt het slechtste wat ik in maanden gezien heb en ik heb wat teringzooi voorbij zien komen. Zo iets draai je toch niet uit 20 verschillende camera oogpunten en doe je toch niet al die hersenloze “soundeffects” onder, in 1 seconde zie je dat dit nep is.

“Mega Cool” wordt trouwens ook door niemand meer gezegd. Nee sorry, dat lieg ik want er schijnt een klein dorpje op de Veluwe te zijn waar “Mega Cool” nog wordt gebruikt maar daar hebben ze dan ook net kabeltelevisie en in het dorpshuis mag je daar onderbegeleiding van de pastoor 5 minuten per week surfen op de internetcomputer van het dorp.

Jullie willen “Grijs” verjagen met “Kleur” en dan is deze viral het beste waar je mee op de proppen kan komen… Dat is het lachwekkendste van het hele idee plus de clip.

Jullie hadden gewoon samen moeten werken LCD Soundsystem of Ok Go waarschijnlijk veel goedkoper maar in ieder geval veel leuker. Jullie hadden natuurlijk ook contact op kunnen nemen met BrandNewFresh.com voor een echt leuk idee.

Ben je trouwens  van hetzelfde reclamebureau als De Kast Film? Dat was ook zo jeukend slecht.

Ik kan niets anders zeggen dan hetzelfde wat ik tegen die up-to-date trendwatchers / snelle reclamejongens heb gezegd…

VAN HARTE BETERSCHAP,
ook namens mijn collega’s.

groetjes Quin
BrandNewFresh.com

p.s deze brief zet ik online met een linkje naar je viral dus krijg je toch nog een beetje je zin.
“There’s is no such thing as bad publicity” moet je maar denken…

Share on:

2 Reacties op “Geweldige baanbrekende viral (kuch kuch) van Dell

  1. Heb de afgelopen minuten op de grond geleden van het lachen! Nu echt bedtijd,
    groeetjees!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.