Gisteren heb ik mijn baan opgezegd bij Mc Donalds

Na 3 heerlijke weken heb ik gisteren mijn baan opgezegd bij de Mc Donalds. Op zich ging mijn carriere best lekker, de eerste week mocht ik alleen prullenbakken legen, die week er na mocht ik ook al de kots en opruimen en gisteren mocht ik voor de eerste keer hamburgers bakken terwijl mijn manager (39 jaar/135 kilo/VMBO) mij continu stond uit te schelden en te kleineren.

Helaas moest ik aan het eind ontslag nemen omdat ik mijn neus had geleegd boven de milkshakemachine en ik in het frituurvet had gepist.
Maar ik heb wel eerst nog even netjes afscheid van mijn collega’s en mijn chef want zo’n geweldige tijd moet je op een gepaste manier afsluiten.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *