Eindelijk: Golfen zonder lopen

bravo2-golf-simulator

Ik vind persoonlijk Golfen een hele stomme sport. Golfen is voor mij een combinatie van “Mens erger je niet“, “Nordic Walking” en Paaseieren zoeken en aangezien ik dat alle drie ook stom vindt kan de combinatie van die drie niet veel goeds opleveren.

Meerdere keren heb ik bij hole 1 gestaan en dat mijn medespelers zeiden: “Wat een prachtige baan zeg, 18 holes en allemaal par 4 of meer. Heerlijk!” En ik dacht alleen maar: “Dat wordt weer een tering eind lopen vandaag”

Ik heb dus sinds gisteren een Bravo golf simulator gekocht die ik in mijn garage heb gezet en zodat ik lekker 18 holes kan slaan zonder een stap te hoeven lopen.

Ik ben er net achter gekomen dat je op de beamer ook gewoon een DVD speler kan aansluiten of zo’n kastje van Digitenne, dus zaterdag lekker Heerenveen – Feyenoord kijken.

Share on:

Reacties op “Eindelijk: Golfen zonder lopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.