Gummy Bear Lights: Beregezellige lampjes

Eerder liet ik al op BrandNewFresh.com de World’s Largest Gummy Bear zien met een gewicht van bijna 2,3 kilo en 12,600 calorieën. Daar moest ik meteen aan denken toen ik deze Gummy  Bear Lights zag. Werd ik van de aanblik van de 2,3 kilo zware Gummy Bear nog stront en stront misselijk, toen ik deze Gummy Bear Lights kreeg ik meteen een grote glimlach op mijn gezicht.
Het LED lampje krijgt zijn stroom van 2 AA batterijen of via een USB kabeltje en als je deze Gummy Bear Lights op hun buikjes drukt dan springt het ingebouwde LED lampje aan.
Bij het lezen van de specificaties kwam ik er wel achter dat deze lampjes kleiner zijn dan de gigantische snoep versies. De snoep versie zijn namelijk 25 cm hoog en deze lampjes maar 18 cm. De Gummy  Bear Lights kosten ± 20,- euro per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar via de website van uncommongoods.com.

Volgens mij is het heel makkelijk om een combinatie van de World’s Largest Gummy Bear en de Gummy Bear Lights te maken. Gewoon een LED lampje in de reet van die eetbare gummy bear duwen en klaar is Kees. Een leuke bijkomstigheid is dat je dan meteen een veel groter lampje hebt en ’s nacht makkelijk je gummy bear kan vinden om een verder op te eten.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *