Had ik jullie trouwens nog verteld dat ik zo’n 7 maanden geleden op vakantie was geweest?

Ik vind het belangrijk om als je op vakantie gaat niet te gedragen als toerist maar gewoon je te begeven onder de normale bevolking want vaak hou je daar gewoon hele leuk en warme vriendschappen aan over. Deze foto kreeg ik bijvoorbeeld gestuurd door Maria (uiterst links) van haar en haar huisgenootjes uit de Dominicaanse Republiek waar ik een maand of 7 geleden nog een weekje gelogeerd heb toen ik daar op vakantie was.

Er zat ook nog een brief bij (in het Spaans dus moet ik nog ven laten vertalen door iemand) met heleboel uitroeptekens en onderstreepte woorden en onderaan de brief de enige zin die ik wel kon lezen en dat was “SEND MONEY SOON!!!” waar dat nou op slaat… Zou ik vergeten zijn mijn telefoonrekening te betalen of de huur of zo van die week..?

Share on:

Reacties op “Had ik jullie trouwens nog verteld dat ik zo’n 7 maanden geleden op vakantie was geweest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.