“He taart, zal ik jou eens even lekker versieren?”


Toen ik mijn 12de verjaardag vierde had ik een paar vriendjes uitgenodigd op mijn verjaardagsfeestje en één van die vriendjes (laten we hem Maarten noemen voor het gemak) zei dat hij het marsepein van de taart niet zo lekker vond. Dat was nogal vreemd want er zat helemaal geen marsepein op de taart, bleek dat hij 2 kaarsjes had op zitten eten.
Mocht je de bovenstaande taartversiering willen gebruiken nodig dan niet Maarten uit want het zou dan wel eens de laatste verjaardag kunnen zijn die hij meemaakt want hij overleeft het eten van  “Cho” of de “Food Fighters” vast niet.
Aan de linkerkant zie je de “Cho” de combinatie van een vork en een kaarsje dat je dus een “vaars” of een “kork ” zou kunnen  noemen. De “Coh” is ontworpen door Rhea Jeong en dat is een industrieel ontwerpster geboren in Seoul, South Korea maar werkt nu voor Motorola in Chicago, USA. Meer informatie over Rhea Jeong kan je vinden op haar website rheajeong.com.
Rechts zie je de FoodFighters, soldaatjes die je op een verjaardagtaart maar ook op een gehaktbal of ijscoupe kan zetten en een fijn robbertje kan laten vechten. Ze zijn binnenkort (oktober 2011) te koop bij perpetualkid.com voor iets meer dan 7,- euro.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *