(Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat deel 3. Arie de Vroed: Prince – Parade

Alweer de derde inzending voor het “BrandNewFresh (Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden event” is binnen. Wij hopen dat zo veel mogelijk ontwerpers een nieuwe hoes voor hun favoriete plaat maken en deze zullen op vrijdag 29 april 2011 tentoongesteld worden in de Dependance in het Schieblock in Rotterdam.

Het bovenstaande herontwerp van de hoes voor het album Parade van Prince is gemaakt door Arie de Vroed van revolutie.tv. Klik op de hoes voor een grote afbeelding van het ontwerp.

Waarom deze hoes?
“De 2 leden van Revolutie.tv die in het Schieblock in Rotterdam zitten, zijn grote prince liefhebberts, en dat al een lange tijd. Vooral  het oude werk uiteraard. Afgelopen november waren we bij het concert in Arnhem en hij speelde veel van dit album. De dag erna zat ik Parade nog eens te luisteren, en kwam erachter dat ik dit misschien wel zijn beste plaat vind. Maar ja die hoes….. Een gruwel om naar te kijken. Wat staat ie daar nou te doen?? Vandaar deze oplossing. Voor de mensen die het wel een lekkere vent vinden, knijpen met die oogjes. En voor de rest… wat een schitterende vierkantjes in al die grijstinten!”.

Meer informatie over Arie de Vroed van revolutie.tv kan je vinden op:
www.revolutie.tv
www.noblouse.nl

Wil je meer informatie over het “BrandNewFresh (Her)ontwerp de hoes van je favoriete plaat aller tijden event” klik dan hierrrr.
Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *