Het allerbeste T-shirt van de dag ooit!: Elvis Meets Vader

We hebben toch al wat gerse shirts op BrandNewFresh.com laten zien maar dit is toch wel het allervetste T-shirt dat ik ooit heb gezien. Elvis stierf in 1977 en in dat jaar  kwam ook de eerste Star Wars film A New Hope uit dus in principe had deze ontmoeting plaats hebben kunnen vinden. Alleen heb ik het idee dat deze foto geshopt is want ondanks Elvis nog wel leefde in 1977 zag hij er in 1977 niet zo uit maar was hij zo dik dat je twee t-shirts nodig zou hebben om ‘m op af te beelden…

Echt of gephotoshopt, het maakt me allemaal niets uit het is een geweldig shirt met mijn 2 grootste helden er op. Ik ben 5 december a.s. jarig dus wie nog geen cadeau had gekocht voor me mag dit shirt voor mij kopen (maat xxl/xxxl) voor $ 19,- bij headlineshirts.net. Je kan het dan rechtstreeks laten afleveren bij BrandNewFresh.com, Postbus 8626, 3009AP Rotterdam.

Wat een helden!

UPDATE: ik hoor net dat mijn verhaal van het photoshoppen klopt en dit is de originele foto….

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *