Het BrandNewFresh blog heet nu Vandaley.nl

In 2009 begon ik met het schrijven van een blog op BrandNewFresh.com om te kijken of daar een soort van inkomen mee te generen was. Na 3 jaar lang dag in dag uit artikelen schrijven op het blog kwam ik tot de conclusie dat “Trekken aan een dood paard” nog de beste omschrijving was van mijn dagelijkse werkzaamheden.

Ik moest dus wat anders gaan zoeken om mijn geld mee te verdienen en ben toen WordPress websites gaan maken en heb de naam van het blog, BrandNewFresh, voor dat nieuwe website productie bedrijf gebruikt. Aan het blog deed ik niet veel behalve het schrijven van reisverslagen met over mijn reis met mijn vader door Texas en de reizen met mijn vrouw in Tokio en Amerika.

Buiten het maken van WordPress websites bij BrandNewFresh ben ik ook DJ bij de Forever 27 Club en draai regelmatig plaatjes in Rotown in Rotterdam, de Boterwaag in Den Haag en vele andere plekken. Af en toe gaan we ook met de Hermes House Band mee op pad als zij ergens moeten spelen en er is een DJ nodig op de pauzes op te vullen voor, tussen en na het optreden.

Ondanks ik het al druk genoeg heb heb ik toch besloten mijn blog nieuw leven in te blazen omdat ik het schrijven van onzin artikelen enorm miste. Met een nieuwe naam ‘Vandaley Industries‘ (met de domeinnaam vandaley.nl) en een totaal nieuwe vormgeving ga ik weer met frisse moed van start om regelmatig op dit blog over dingen te schrijven die ik graag wil hebben of al heb gekocht, erg leuk / mooi / gers vind of waarom ik heel erg moet lachen.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *