Het is geel en zorgt ervoor dat je nooit meer wat vergeet…

De Post-It bestaat al meer dan 30 jaar en er zijn al honderden varianten op deze geweldige gele briefjes gemaakt. De laatste tijd zijn er weer een aantal zeer opmerkelijke varianten bijgekomen en die zet ik even voor je op een rijtje.

The Handy Notes
The Handy Notes zijn Post-It briefjes in de vorm van een hand. Door de vingers om te vouwen of af te scheuren kan je de hand verschillende gebaren laten maken. Zo kan je ze bijvoorbeeld laten wijzen naar dingen die schoongemaakt moeten worden zodat je partner meteen doelgericht aan de schoonmaak kan als die uit zijn of haar werk komt of kan je de buren fijn the finger geven als je een briefje ophangt op hun voordeur met de vraag waarom ze nu weer de hele nacht keihard alle nummers uit de Nederlandse Sterren Top 20 de revu hebben laten passeren.
De Handy Notes zijn o.a. verkrijgbaar via de geweldige website van suck.uk.com en kosten ongeveer 9,- euro.

Note Me Pillow
De Note Me Pillow is een soort van Post-It briefje maar dan in 3D. Dit kussen is de manier om een boodschap over te brengen aan je huisgenoten net voor dat ze op de bank willen gaan zitten. Denk hierbij aan zinnen als “Wil je a.u.b. de vaatwasser even uitruimen?”, “Wil je voor je op de bank gaat zitten even het gras maaien” of “Als je dit leest is waarschijnlijk de was klaar. Je weet wel het was deze keer onze beurt om alle tenue’s van Joris zijn elftal te wassen. Hang jij het even op?”.
De boodschap die je met de bijgeleverde stift op het kussen schrijft is niet eenmalig maar kan je door de sloop van het kussen te halen en die onder de koude kraan te houden verwijderen. Of  de inkt ook zo makkelijk uit je kleding gaat als je tegen het kussentje hebt gezeten kan ik nergens vinden. De Note Me Pillow is buiten in het geel ook verkrijgbaar in het wit, oranje rood en groen en is o.a. te koop via de website van gnr8.biz en kost ongeveer 36,- euro.

Montre Post It van PA Design
De allerleukste variatie op de Post-It briefjes vind ik deze Montre Post It ontworpen door PA Design. Als ik iets niet wil vergeten schrijf ik het altijd op mijn hand maar deze Montre Posts vind ik wel een zeer geschikt alternatief. Op één bloknoot zitten 100 horlogetjes en de Montre Posts zijn te koop via de website van pa-design.com voor 9,80 euro.
Tip als je wijzers op het horloge tekent loopt het horloge ondanks hij van papier is twee keer per dag op tijd! Dus dat is dus helemaal niet duur, 100 best wel redelijk op tijd lopende horloges voor nog geen 10 euro!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *