Het “Throwdown Bed” voor het partijtje vrij worstelen op zaterdagavond

Ik had toen ik klein was een vriendje en daar waren we allemaal jaloers op want die had een raceautobed en dat was als je 6 was het allertofste dat er bestond in 1974. Maar nu is mijn tijd gekomen en ga ik de ogen van al mijn huidige  vrienden uitsteken want ik het het King Size Throwdown Bed besteld bij wermma.com en binnen ongeveer 3 weken heb ik een professionele worstelkooi in mijn slaapkamer staan voor maar $ 1849,99. Ik heb meteen voor mijn vrouw (XS) en mij (XXL) Lycra worstelpakjes besteld. Weddenschappen over wie (mijn vrouw ± 62 kg of ik ±108 kg) als winnaar uit de ring zal stappen op de eerste zaterdag nadat we het bed hebben binnengekregen en in elkaar gezet hebben, kan je nu plaatsen op Unibet.com.

Share on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *