Het vreemdste van de CES | De Clip-A-Phone maak foto’s met je baseball pet

vreemdste-CESElk jaar wordt in Las Vegas de Consumer Electronica Show (CES) gehouden. Tijdens deze beurs laten alle grote electronica merken hun nieuwste producten zien. De GadgetDudes hadden natuurlijk geen budget om daar heen te vliegen en reportages te maken van de beurs dus speuren ze het hele internet af naar de meest vreemde producten die zijn gepresenteerd tijdens de CES van dit jaar.

Deze keer behandelen we de Clip-A-Phone. De Clip-A-Phone is een manier om toch actie foto’s te kunnen opnemen als je geen geld hebt om een GoPro camera te kopen. De Clip-A-Phone is namelijk een houder die je op een baseball pet kan schuiven waar je je mobile telefoon in kan klikken. Omdat iedereen weet dat het echt nooit voorkomt dat een baseball pet van je hoofd af valt of waait (…), laat staan als je er het extra gewicht van een mobile telefoon aan bevestigd (…), besef je je meteen dat dit echt een geweldige top gadget is.

clipa-phone

Clip-A-Phone bestaat uit 2 delen: De houder voor je telefoon en een Blue Tooth afstandsbediening. Nadat je deze afstandsbediening hebt aangesloten op je mobiele telefoon kan je door op een van de 2 knoppen (een voor Android en een voor iOS telefoons niet echt heel chique) te drukken een foto nemen.

Je kan, als je een iOS telefoon hebt nog wel een 360 graden foto maken maar wij kunnen nergens vinden of je er ook mee kunt filmen dus niet echt een vervanging van een GoPro dus.

In de video hieronder kan je een paar geweldig hippe mensen (kuch, kuch) zien die ingehuurd zijn om enorm enthousiast te zijn over de Clip-A-Phone (zelfs zo’n moderne jongen met tatoeages en van die rare ringen in zijn oren) tijdens allemaal fantastisch indoor en outdoor activiteiten waar ze foto’s van maken met hun, ja je raadt het al, Clip-A-Phone! Trouwens wij vinden Kelsey uit de video echt een ontiegelijke nagemaakte trut, jullie ook?

De Clip-A-Phone kost maar $ 19,99 en is verkrijgbaar in het zwart, wit en rood en wordt geleverd zonder pet.

Op de website staan ook nog een paar ‘echte’ Testimonials waarvan we je de beste niet willen onthouden:

“I took this out with me for some deep sea fishing and was able to record catching the biggest fish I’ve ever caught while simultaneously realing it in.”
– Jason

Ja en daarna kon Jason ook meteen zijn pet met zijn mobiele telefoon van de bodem van de zee vissen…

 

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *