Het vreemdste van de CES | De INAIL: een printer voor je nagels

Elk jaar wordt in Las Vegas de Consumer Electronica Show (CES) gehouden. Tijdens deze beurs laten alle grote electronica merken hun nieuwste producten zien. De GadgetDudes hadden natuurlijk geen budget om daar heen te vliegen en reportages te maken van de beurs dus speuren ze het hele internet af naar de meest vreemde producten die zijn gepresenteerd tijdens de CES van dit jaar.

Deze keer behandelen we de INAIL. Voor dames die wel overdreven versierde nagels willen maar geen zin hebben om een hele middag in een nail-salon door te brengen is de INAIL een uitkomst. Met de INAIL kan je namelijk op honderden spectuculaire manieren je nagels laten lakken. Je kan dat op 2 manieren doen: Of je stop vinger in het apparaat en daarna breng je een soort van beschermlaag aan die je met UV-licht hard laat worden en herhaalt dat een nog 9 keer. Of je stop een aantal kunstnagels in het apparaat en laat daar de printjes op maken en plakt die kunstnagels daarna op je eigen nagels.

inail

Het kiezen van de gewenste afbeelding is super makkelijk want de INAIL heeft een display waar je heel eenvoudig een keuze kan maken uit de honderden (over het algemeen zeer afschuwelijke) afbeeldingen. Erg grappig om te zien is dat de INAIL er geen enkel probleem mee heeft om over gewoon te laten zien dat je ook gewoon kunt kiezen uit afbeeldingen/logo’s waar copyright op zit (o.a. Chanel, Superman, Rolling Stones, StarBucks). Het lijkt ons heel sterk dat ze als die rechten in bezit hebben om die afbeeldingen te mogen gebruiken…

Mocht er tussen de honderden geen afbeelding zitten die je heel erg graag op je nageles zou willen hebben (wat wij heel goed zouden kunnen begrijpen…) dan kan je ook een foto van jezelf of je ‘lover’ d.m.v. de 5 megapixels camera maken en die foto op je nagels laten printen.

Zo’n INAIL apparaat is helaas nogal prijzig (± $ 3000,-) dus niet echt voor prive gebruik behalve als je Paris Hilton bent of nog zo’n portret zonder smaak of talent. Wel is het dus zeer eenvoudig om met een investering van ± $ 3.251,- (een INAIL apparaat + 2 stoelen, een tafel en een koffieapparaat) een nail studio te beginnen of een flyer drukker voor kabouters. Maakt niet uit beide even interessant.

Meer informatie over de INAIL kan je vinden op de website van inail.cn

inail2

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *