Het was weer een G-E-W-E-L-D-I-G weekend deel 13

Buiten het voetbal was er nog zoveel meer te doen dit weekend, zo was er natuurlijk de Cavia Biënnale waar ik helaas niet bij kon zijn want mijn weekend zal al bommetje bommetje vol.

Zaterdagochtend was ik vroeg bij mijn oma omdat we gingen demonstreren bij het NAVO hoofdkwartier in Brussel. We waren nog bijna te laat omdat ik eerst nog met stift het één en ander moest opschrijven op borden, vlaggen, spandoeken en meer van dat soort dingen omdat oma helemaal niets had voorbereid. De demonstratie werd een gigantisch succes omdat Secretaris-generaal van de NAVO Anders Fogh Rasmussen zei dat alle partijen in alle brandhaarden over heel de wereld bereid waren om onmiddellijk hun wapens neer te leggen als oma maar in godshemelsnaam haar broek maar weer aan zou doen.

Zaterdagavond ben ik naar een paar vrienden geweest die nog studeren en want die hadden een nieuwe bar in hun studentenhuis ( die ze de “Bar-Bie” noemden) en die moest en zou ik komen bekijken zaterdagavond. Later die avond ben ik op één of andere bank met  licht aangeschoten in slaap gevallen en werd zondagmiddag om 4 uur pas wakker en dat is raar want meestal wordt ik na een uur of 7 slapen wakker omdat ik moet plassen.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.