Het was weer een gewééééldig weekend

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Zaterdagmiddag even met een vriendin naar een optreden geweest van een hardrockband en ik vond er zelf niet heeel veel aan maar volgens mij had zij het er onwijs naar haar zin. Ik kon helaas niet lang blijven want ’s avonds moest ik naar een vroeg Halloweenfeest.
Aangekomen op het Halloweenfeest kwam ik een vrouw tegen die normaal bij de kaart verkoop van de RET zit op station Beurs en die was helemaal uit haar stekker. Ik weet niet wie ze moest voorstellen maar ik vond haar behoorlijk angstaanjagend.
Zelf won ik de prijs voor het leukste kostuum ik was namelijk verkleed als Barbie in doos, het was natuurlijk ook een geweldig kostuum maar echt lekker dansen lukte niet en die roze bikini begon na 2 uur ongelooflijk op te kruipen. We zijn bijtijds weggegaan en thuis viel ik als een blok in slaap maar  mijn vriendin is nog behoorlijk lang doorgegaan en had in haar eentje een fles Pisang Ambon en een fles Blue Curacao weggetikt en die vond ik zondagmorgen zo slapend op het toilet. Ze was zo brak als een tientje maar ze had geen koude voeten! Weet iemand trouwens hoe je kots uit Uggs kan krijgen?

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.