Het was weer een geweldig weekend

(klik om de afbeelding te vergroten)

Week in en week uit stappen daar word ik ook wel eens dood en doodmoe van en dit weekend was het familieweekend dus ik had een goed excuses om thuis te blijven.

Ik heb 2 neefjes (links boven) en die hebben ADHD (vroeger heette dat gewoon “Strontvervelend”) en in een dronken bui heb ik een keer gezegd dat ik wel op ze wil passen op zaterdagmorgen zodat hun vader en moeder even rustig met z’n tweeen boodschappen kunnen doen. Je begrijpt die ouders dolblij en de vrijdagavond er op stonden die 2 vervelia’s om 8 uur al voor de deur.
Na 2 weken had ik al helemaal genoeg van dat geren en gevlieg door mijn huis en toen dacht ik: “Ik moet ze niet proberen af te remmen maar uitputten”. Nu staan ze elke zaterdagmorgen om 5:00 uur marktkramen op te bouwen op de grote markt in het centrum, om 7:30 staan op het voetbalveld, dan maaien ze mijn hele grasveld voor een Colaatje en een stroopwafel en daarna hebben ze nog een folderwijkje van 800 adressen de man. Geloof me ik heb geen kind meer aan ze en ik verdien zo’n 100 euro extra per week! ADHD betekent sinds kort voor mij: Altijd Doekoe door Hard Door laten werken. Ka-Motherfuckin-Ching!

Dan heb ik nog 2 andere neefjes maar die zijn al wat ouder maar ook dat zijn probleem gevalletjes. Neem nou Richard (rechts boven) daarvan wisten we al dat hij “anders” was en we hoopte er allemaal op dat hij gewoon homo zou zijn. Nou Homo vond Richard zo 2009, nee Richard wil de rest van zijn leven door gaan onder de naam “Poekie” en dat we hem behandelen als een huiskat. Z’n moeder rechts op de foto ziet de bui al weer hangen want die moet natuurlijk weer de kattenbak van “Poekie” gaan leegscheppen…

Renéetje (links beneden) van net 17 heeft sinds 6 maanden verkering met ene Astrid van 24. Astrid was op een avond op René toegestapt en had gezegd: “Vanaf nu hebben we verkering en luister je naar mij en anders sla ik je helemaal in elkaar”. Vanaf die dag groeit er iets prachtigs tussen deze twee tortelduifjes. Af en toe probeert Renéetje nog wel contact te zoeken met zijn familie of probeert te ontsnappen uit de caravan waar hij sinds 4 maanden samen met Astrid wordt (vastgehouden..)woont maar de familie vindt het wel best zo want zijn eigenlijk ook wel blij dat ze van René af zijn.

En dan nog mijn twee nichtjes Nancy en Heleen, die gaan nog eens een man hééééél gelukkig maken. Deze twee leuke Hollandse meiden kunnen namelijk enorm goed koken.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.