Het was weer een geweldig weekend!

(klik om de afbeelding te vergroten)

V.l.n.r.v.b.n.b.
Een geweldig weekend heeft geweldige voorbereidingen nodig en ik heb als eerste vrijdagavond met m’n scheerapparaat Optimus Prime in mijn borsthaar geschoren. Ik had gehoord dat we naar een Transformers-avond zouden gaan maar dat bleek achteraf een Travestieten-avond te zijn dus stond ik daar topless met een Optimus Prime geschoren uit mijn borsthaar…wel veel aanspraak die avond trouwens. Overigens helemaal niet erg dat ik een beetje haar kwijt geraakt ben want ik ben zo verschrikkelijk behaard dat ze bij het voetbal altijd vroegen of ik wel wist dat ik met mijn trui aan onder de douche stond…

Zaterdagmiddag met mijn opa naar het Rockin Druïdes Festival geweest op het voormalige terrein van het Land van Ooit en zoals jullie op de foto kunnen zien had hij het helemaal niet naar z’n zin. Later op de Afterparty kwam ik ook nog een vriend van me tegen en die was behoorlijk de weg kwijt en ik herkende ‘m eerst helemaal niet omdat ik niet wist dat hij een bril droeg.

Zondag lekker uitgeslapen en heb ik gelukkig die hele wedstrijd van Feyenoord gemist anders was het weekend niet zo geweldige geweest als nu was geweest. Kwam trouwens nog de zus van mijn moeder tegen en die is nu zo dik geworden dat haar hele rug één grote reet is geworden.

Share on:

Reacties op “Het was weer een geweldig weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.