Het was weer een geweldig weekend!

Nou dat was weer eens een gezellig weekend. Zaterdagmiddag even bij mijn opa en oma langsgegaan. Mijn opa had gebeld dat oma zo raar deed en die bleek haar hele week voorraad Prozac in een keer te hebben ingenomen. Oma zag het leven weer helemaal zitten en was al helemaal doorgerookt en half dronken toen ik om 13:00 uur aankwam. Ze kan nog niet Koffie MAX vinden op de televisie ’s ochtends maar had het wel voor elkaar gekregen om die Little Risa Baby Orang Oetan te bestellen via het internet… Mijn opa houdt enorm van winkelen dus met hem ben ik even samen naar de stad gegaan met de metro.

’s Avonds ben ik nog even een biertje gaan drinken met een vriend en een vriendin van me maar die gingen al snel naar huis want die vriendin van mij rook ineens heel erg zuur dus die wilde douchen en naar bed. Nog een paar biertjes gedronken en het was al weer zondagochtend en ben toen nog even naar een afterparty gegaan waar iedereen gezellig helemaal de weg kwijt was.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *