Het was weer een geweldig weekend! (De Halloween edition)

(klik om de afbeelding te vergroten)

Ik heb werkelijk weer een geweldig weekend gehad.
Vrijdagavond meteen uit mijn werk even lekker gaan eten in mijn favoriete restaurant. Begon met een kom “Soup of the day” als voorgerecht, daarna heb ik een kom “Soup of the day”¬†als hoofdgerecht genomen en toen als toetje een lekker kom “Soup of the day”. De volgende dag had ik een beetje pijn in mijn hoofd en dat terwijl ik geen druppel had gedronken, vreemd.

Misschien kwam dat door de spanning voor de bruiloft waar ik die avond heen moest. Bruiloft was gezellig maar om half acht was de drank al op en iedereen raakte daarvan nog al in paniek dus zijn we even drank gaan halen bij de locale supermarkt.

De zondag stond helemaal in het teken van Halloween en mijn kleine neefje heb ik toen verkleed als Lego Boba Fett en het mooie was dat hij met die mooie ronde Lego klauwtjes de hele middag 2 biertjes tegelijk voor me vast kon houden. Daarna ging ik nog even langs bij de broer van mijn moeder en toen ik ‘m zei “Je hebt nogal flink uitgepakt voor Halloween helemaal zelf zo verkleed en als die poppen” toen zei hij “Oh is het vandaag Halloween…?” en toen zijn we maar snel naar huis gegaan…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *