Het was weer een geweldig weekend “The Global Edition”

(klik om de afbeelding te vergroten)

Ik heb het elke maandagochtend hier over het verloop van mijn eigen weekend maar ik dacht dat jullie ook wel eens wilde weten wat andere mensen doen in het weekend. Ik heb daarom om onze correspondenten die verspreid zitten over de hele wereld gevraagd om foto’s te maken van de activiteiten die mensen doen in het weekend en nu kan ik jullie presenteren “Het was een geweldig weekend “The Global Edition”!

In Kenia gaan mensen vaak in het weekdend een stukje rijden met een wild dier achterop hun fiets. Hier zie je Cantebé Omfoeti met zijn zwarte beer Yuk Yuk.
In Japan nemen Jongens gezellig hun “meisjes” mee naar het park om een dagje in de vrije natuur door te brengen. Het leuke voor die jongens is dat deze meiden niet veeleisend zijn en nooit hoofdpijn hebben.
In Benidorm loopt het seizoen van de zomer (jongeren) nu over in het winterseizoen (65 en hoger) en dan krijg je hele rare taferelen in de plaatselijke disco’s. Eerst bingo daarna shotjes drinken dan is er een rollatorrace en dan dansen op hard trance. De plaatselijke medische diensten hebben het er maar druk mee.
In Hong Kong gaan mensen in het weekend lekker uit eten in een van de vele eettentjes die deze metropool rijk is en één van de hotspots van dit moment is Hitler’s Restaurant (???). Dit restaurant bied overigens 50% korting op je maaltijd als je blond haar en blauwe ogen hebt maar dat kunnen ze makkelijk doen in Hong Kong.
Hank Wilder uit Dallas wilde graag een mechanische stier voor thuis maar dat vond ie te duur en nam daarom voortaan zijn vrouw 3 keer per dag mee naar McDonalds. Hier zie je Hank en Thelma een demonstratie geven in The Lucky Horse Saloon in Dallas van The Baywatch/Mechanical Bull Experiece.
In Florida ga je gewoon een vet stukje rijden op de motor…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *