Het was weer een gezellig weekend!

Dit weekend was mijn vrouw met een paar vriendinnen (zegt ze…) naar Parijs en ik moest me zelf dus vermaken de afgelopen dagen. Zaterdag morgen liep ik toch al snel met mijn ziel onder mijn arm en ben toen gezellig in het park aan een tafeltje gaan zitten om gezellige gesprekken te voeren met toevallige voorbijgangers. Ik kreeg een leuke discussie met een aantal vrouwen over de emancipatie van de vrouw en ondanks ik het idee had dat ze het niet helemaal eens met me waren namen ze mijn opmerkingen toch erg goed op.
’s Middags ben ik met Mo, de nummer 8 uit mijn voetbal elftal, nog even naar het strand gegaan voor een late nieuwjaarsduik maar ik vond het echt te koud om het water in te gaan. Daarna zijn Mo en ik nog even gaan stappen en eindigden in een slaapkamer met twee hele leuke dames die ons van alles hadden beloofd maar helaas niet echt heel goed tegen drank konden. Op zich toch wel heel gezellig tot het punt dat een van de twee dames het nodig vond Hofplein fontein imitatie voor ons te doen. Taxi gebeld en naar huis lekker oortje papen!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *