Het was weer een gezellig weekend Deel 11

Vrijdagavond had ik afgesproken met 2 vriendinnen en één van hun was echt krankzinnig blij om mij weer een keer te zien. Zaterdagmiddag had ik afgesproken om met een vriend van mij, Richard, om samen naar een bikini contest te gaan maar hij had ook zijn dochtertje uit zijn eerste huwelijk dit weekend maar dat hebben we gewoon toen gecombineerd.
Zaterdagavond kwamen een paar Chinese vrienden van mij bij mij eten en mijn beste vriend Pju Kie bleek niet goed tegen boerenkool te kunnen. Zondagmiddag ben ik nog even langs gegaan bij een paar vriendinnen van me om even wat eten en een gezellig wijntje drinken maar toen er één van hun me maar verbaasd aan bleef kijken met een gezicht van “OOoooo wat doe jij hier nou” voelde ik me niet meer welkom en ben ik weggegaan.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *