Het was weer een gezellig weekend Deel 9

Het was weer een gezellig weekend. Eerst had ik met 3 meisjes afgesproken die ik via internet had leren kennen anders had ik nooit met ze afgesproken. Die blonde en die rooie daar kon je op zich wel mee lachen maar maar die zagen er totaal helemaal niet uit. Die met dat zwarte haar ging na 2 liter flesjes wodka al knock-out maar die was toch zo’n 20 kilo te gezellig voor mij dus dat was geen probleem. Toen ben ik met een enorme kegel naar huis gelopen en ik heb toen een oud vriendinnetje gebeld en ben toen vermoedelijk in slaap gevallen (waarschijnlijk zonder te betalen) en werd wakker met 14 tampons in mijn mond. Dat vriendinnetje is toen later nog door iemand opgehaald. Nog maar 5 daagjes werken en het is gelukkig weer weekend!

Share on:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *