Honger als een paard? Ik weet precies hoeveel spagetti je wilt eten!

Wat: I could eat a horse
Prijs: 12,90,- euro (roestvrij staal 8,- euro extra)
Website: reykjavikcornerstore.com

Ik ben nog nooit eerder een uitvinding uit IJsland op het interwebs tegen gekomen maar de eerste die ik vind is ook meteen ook een topper. Hierboven zie je de ‘I could eat a horse’ en met de ‘I could eat a horse’ kan je precies afmeten hoeveel spagetti je moet klaarmaken om iedereen z’n honger te stillen. Aangezien het hier om een uitvinding die te maken heeft met spagetti had ik eerder verwacht dat dit een Italiaanse uitvinding zou zijn maar misschien zijn de Italianen beroemd om hun pasta’s en de IJlanders om het feit dat ze geen eten willen verspillen.

De  ‘I could eat a horse’ werk heel simpel, als je genoeg eten wilt koken voor een kind onder de 12 jaar te voeden dan vul je de kleinste opening met spagetti, voor een man en een vrouw de middelste twee openingen en wil je genoeg spagetti koken om iemand te voeden die honger heeft als een paard (of 4 normale eters) dan neem je de vorm van het paard.

Kijk ook even naar de andere design producten op de reykjavikcornerstore.com. Het leukste andere product van de website vond ik de ‘Speech Tie’ een stropdas met daarop een speech afgedrukt die volgens de website bruikbaar is voor elke gelegenheid maar dat betwijfel ik omdat de speech volledig in het IJslands is geschreven en niet heel veel mensen die ik ken IJslands spreken…

 

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *