H&S Shopping List: 35 koelkastmagneetjes die je precies vertellen wat je moet kopen

Ik loop hier op BrandNewFresh.com altijd wel te doen of ik heel erg hip en trendy ben maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Zo verzamel ik, heel burgerlijk, mokken, T-Shirts en koelkastmagneetjes van elke plek die ik bezoek. Vanmorgen liep ik een beetje hard langs/tegen de koelkast en viel het koelkastmagneetje van de Niagarawatervallen in 7 stukken uit elkaar dus was ik om 7:10 al lekker in de weer met lijm en dubbelzijdig plakband.
Het is dat we al bijna geen plek meer op de koelkastdeur hebben want anders had ik deze super handige H&S Shopping List koelkast magneetjes gekocht. Je plakt alle magneetjes aan de linkerkant op je koelkast deur en is er iets (bijna) op dan plak je het magneetje met de naam van dat artikel er op aan de rechterkant en bouw je zo in de loop van de tijd je nieuwe boodschappenlijstje op. Deze H&S Shopping List magneten kosten ongeveer 23,- euro en zijn te koop via de website van harringtonandsquires.co.uk.

(klik op “Continue reading” om alle magneetjes  te kunnen bekijken)

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *