Ik weet niet of het ook werkelijk werkt maar ik neem er voor de zekerheid zondag ook één mee naar de Kuip

Vroeger dacht ik op vrijdag altijd: “Joepie weekend” maar tegenwoordig denk ik “Oh shit Feyenoord moet weer voetballen…”. Vorig jaar vertelde ik vanaf mijn kuipstoeltje op vak N tegen iedereen die het maar horen wilde dat ik “Liever verlies met spelers uit de jeugd dan won met al die miljoenen kostende spelers uit het buitenland”. Nou na 7 keer verliezen moet ik zeggen dat ik daar aardig terug op aan het komen ben. Ik had ook overigens niet verwacht dat ik week in week uit naar een elftal moet kijken dat zo jong is dat ome Tim de Cler en ome Rob van Dijk ze ’s avond thuis moet brengen na een avondwedstrijd omdat de trams niet meer rijden en ze zelf nog geen rijbewijs hebben.

Een oud Rotterdams gezegde is: “Feyenoord supporter ben je niet voor je lol” en daar moeten we maar mee leren leven. Zondag om 14:30 zit ik er weer Feyenoord tegen Roda JC, de nummer 15 tegen de nummer 5, en ik neem net als die jongen hierboven op de foto mijn Xbox controller mee, je moet toch wat toch?

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.