Indie band watch: The Sumo’s en Me and My Mum

BrandNewFresh.com volgt alle laatste ontwikkelingen binnen de muziek op de voet en dat kon je ook wel merken tijdens ons geweldige BrandNewFresh Zomerfestijn 2010 dat helaas door ingrijpen van een curator en de Belastingdienst/FIOD dit jaar geen doorgang kan vinden. Onze muziekredactie zoekt alle uithoeken van het internet af en heeft weer twee bands gevonden waar wij van denken dat je die in de gaten moet houden in 2011.

The Sumo’s

Zoals zo veel bands zijn de Sumo’s ook begonnen als een grap. Even tussen de dagelijkse trainingen en het eten van vette rijst door de gitaar pakken en lekker jammen. Zoals je al zou verwachten maken de Sumo’s Zeer Heavy Metal en zijn nu bezig met het opnemen van hun eerste album dat 私はあなたが停止する表面で置かれる zal gaan heten wat vrij vertaald iets betekent in de trend van Ik zit op jou gezicht, jij sterft!.

Me and My Mum

Me and My Mum werden door onze muziekredactie gespot tijdens het bekende SXSW festival in Austin, Texas.  Maar ze vonden ze niet op het podium in een van de zalen maar gewoon op een trailerpark in de buurt. Nancy-Ann (rechts) en haar zoon Bobby-John (extreem rechts) maken muziek die een kruising is van country en het geluid van een ongeluk. Nancy-Ann staat bekent als een ras-entertainer/podiumdier en stond al op het podium toen ze nog maar 50 kilo woog. Haar zoon Bobby-John begeleid haar op de high-hat, doedelzak en draaiorgel. In een woord: GENIETEN!

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *