Inner Message Ring: Zelfs als je ‘m af doet zie je ‘m zitten

Wat: Inner Message Ring
Prijs: vanaf $120,-  (± 91,- euro)
Website: yoonjungyun.com

Eerder had ik deze ring al een keer op de BrandNewFresh.com Facebook pagina gezet maar nu zijn er ook prijzen bekend en verschillende uitvoeringen dus ik dacht ik doe ‘m even in de herhaling.

De Inner Message Ring is een ring waar niet aan de binnenkant iets is ingegraveerd maar iets uitsteekt waardoor je daar een afdruk van krijgt in je huid. Er zijn 3 verschillende teksten waaruit je kan kiezen: ‘Always’, ‘Marry Me’ en de afdruk van een hartje die heet heel toepasselijk ‘Heart’.

De ringen zijn te koop per stuk (zilver $ 120,- / goud $ 780,-) of per twee (zilver $ 220,- / goud $ 1500,-). Het is ook mogelijk om je eigen ‘uitstekende’ boodschap in de ring te laten maken maar dan zijn ze een stuk duurder namelijk voor een zilveren ring $ 450,-  en voor een gouden ring $ 1200,-.

Meer informatie over de ringen kan je vinden kan je vinden op de website van yoonjungyun.com waar je ook nog meer leuke en vreemde ontwerpen van deze dame kan vinden. Kijk ook even het heerlijke Happydepeppie filmpje hieronder.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *