Ja daar zijn ze weer: De gratis BrandNewFreh.com breipatronen


Vast lezers weten het onderhand wel; De redactie van BrandNewFresh is hartstikke hip en volgt de laatste trends maar heeft ook een zwak voor ambachtelijk handwerk en met name voor gebreide kleding. Eerder kon je ons verslag van de Knip Mode Najaarstruien Wedstrijd al zien op BrandNewFresh.com en nu weer twee prachtige kledingstukken die je lekker kan gaan zitten breien op de regenachtige dagen van de zomervakantie.
Links zit u “De Poes” een patroon voor de beginnende maar ook gevorderde handwerkfanaat. Het mooie van dit breipatroon is dat je het eindresultaat voor vele doeleinde kan gebruiken. Denk hierbij aan carnaval, een wedstrijd van het Nederlands Elftal en zelfs een skivakantie (Beeld je eens de enthousiaste reacties in die je zult krijgen als je in deze geweldige outfit volle een apres ski bar binnen komt!), eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos.
Het tweede patroon rechts heet “Ah Oui Mon Capitain” en is door zijn complexiteit toch meer iets voor de meer ervaren breier of breister. Dit schitterende vest waar je heerlijk in kan schuilen wordt hier op zeer overtuigende wijze gepresenteerd door Jose Bola del Wohl uit Rhoon. Let op die fantastische steekzakken, die schitterende sjaal en het zeer subtiele gebruik van de knopen. Om het vest helemaal tot zijn recht te laten komen is het erg belangrijk dat als je met dit vest aan flaneert over de straten van Parijs, Milaan of Rome je in je rechterhand een 2 jaar oude witte haan met je meedraagt…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *