“Ja” schudden en “Nee” knikken met The Big Bang Theory Bobbleheads


Wat: The Big Bang Theory Bobbleheads
Prijs: $ 12,95 (± 10,- euro)
Website: o.a. neatoshop.com

Een paar jaar gelden kocht ik de NBC store in New York een bobblehead van Michael Scott uit The Office US. Ik kocht ‘m vooral omdat hij bekende zinnen uit de serie kon laten horen (o.a. natuurlijk “That’s what she said”) maar in het hotel gekomen heeft ie precies 2 minuten goed gewerkt en daarna ging hij dingen zeggen als “tttttttttttttttttthhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaattttttttttttt’ssssssssss”. Ruilen kon niet meer want de volgende dag moesten we ’s morgens vroeg naar het vliegveld. Hij staat nu op mijn bureau lekker, zwijgend,  met z’n koppie te wiebelen op de maat van mijn getyp.

Een paar jaar gelden was The Office mijn favoriete comedy (vooral de Engelse versie) maar nu is  er een gedeelde eerste plaats voor Two And A Half Man, The Shit My Dad Says en The Big Bang Theory. Dus nu begrijp je meteen ook waarom ik niet te bereiken ben op dinsdagavond.
Van The Big Bang Theory zijn nu twee van de vier hoofdpersonen als bobbleheads op de markt gekomen Sheldon en Howard. Niet echt mijn twee favoriete karakters (Sheldon natuurlijk wel maar Raj zou mijn tweede keus zijn) maar misschien wordt de serie nog verder uitgebreid in de toekomst met Leonard, Raj, Penny, Mayim en Melissa.
De moeder van Howard is binnenkort verkrijgbaar en kan je alvast bestellen en dan krijg je binnen een paar weken een leeg doosje opgestuurd. Hum, misschien een gat in de markt, lege doosjes van personen die wel belangrijk zijn in een comedy maar nooit te zien zijn. Ik denk aan bijvoorbeeld Marris (Frasier), Vera Peterson (Cheers!), George Steinbrenner (Seinfeld), Wilson (Home Improvement) en Stan Walker (Will & Grace). Shit, kende ik nu maar iemand die mooie verpakkingen kon maken…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *