Je ziet ogenblikkelijk dat je ze wil hebben: The Japanese Electronic Blinking Eyeballs

Het leven van een nerd kan aardig eenzaam zijn. Je ouders begrijpen je niet, vrouwen zien je niet staan en je vrienden zijn vaak nog saaier dan je zelf bent dus voel je je af en toe een enorme “Remy”. Vanaf nu is de eenzaamheid voorbij en kan je jouw favoriete meubelstuk tot leven brengen met deze “Japanese Electronic Blinking Eyeballs”
Kijk maar eens naar die vriendelijke dossierkast hieronder: vanmorgen was het gewoon een stomme grijze kast maar na dat ik de gezellige “Blinking Eyeballs” heb geplakt op de bovenste lade heb ik een vriend uit duizenden! Hij luistert ademloos naar mijn verhaal hoe ik in het weekend mijn WiFi modem opnieuw heb opgestart (ook al vertel ik het verhaal voor de 3de keer), is muisstil als ik hem het verschil uitleg tussen een Windows- en een Apple computer maar op mijn grappen reageert hij nog wat lauwtjes maar dat enthousiasme komt misschien nog…

De “Japanese Electronic Blinking Eyeballs” zijn verkrijgbaar op de website van ThinkGeek en kosten $34,99.

En je hebt ze ook nog groter…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.