Kaarten BrandNewFresh Zomerfestijn 2010 nu verkrijgbaar

Na het gigantische succes van BrandNewFresh Zomerfestijn 2009 konden we niet anders dan ook in 2010 weer een editie van dit spektakel te organiseren.
Wij zijn nu met man en macht bezig om artiesten te contracteren voor het festival dat zaterdag 14 augustus in zalencentrum “Astrid” in Sittard zal plaats vinden en vandaag kunnen we de eerste gecontracteerde artiesten bekendmaken.

Na het weergaloze succes op het festival van 2009 konden we niet anders dan wederom DJ Black Spider en MC Harry & Ingrid uitnodigen met hun geweldige mix van snoeiharde Nederlandstalig HipHop en smartlappen. Wie herinnert zich niet de angstaanjagende goede Nederlandse versie van Straight Outta Compton van N.W.A. door Harry omgedoopt in “Ik kom uit Schiedam Noord (en ik hebt gistermiddag een kit vermoord)”

Hou BrandNewFresh.com goed in de gaten voor nieuwe namen van artiesten die zullen optreden op het BrandNewFresh Zomerfestijn 2010. Wil je kaarten kopen (maar 25 euro pp) mail dan naar info@brandnewfresh.nl maar schiet op want VOL=VOL!

Share on:

2 Reacties op “Kaarten BrandNewFresh Zomerfestijn 2010 nu verkrijgbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.