KellyCakeee playbackt in haar eentje het duet uit Aladdin

Op dit moment komt er bijna geen nieuwe muziek uit en daarom heb ik besloten het voor het muziek item vandaag eens over een hele andere boeg te gooien: Playback!
Ook in Amerika is het vakantie en ook daar is het waarschijnlijk KUT-weer en proberen de kinderen zich binnen te vermaken. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat KellyCakeee even in haar eentje het hele duet A Whole New World‏ van Aladdin en Jasmine uit de Aladdin film van Walt Disney playbackt. Trouwens heel vreemd dat wij het Engelse woord “Playback” gebruiken om te omschrijven dat iemand probeert om het er uit te laten zien dat hij of zij het nummer echt aan het zingen is en dat de Engelse term voor dit fenomeen “Lip Sync” is. Weet iemand waarom dat zo is?
Trouwens helemaal niet onverdienstelijk gedaan hoor KellyCakeee vooral die snor van Aladdin is geweldig! Wat ik vooral een leuk detail vond is die enorme pik (WatDeNeuk?) die je op je deur van je kamertje heb getekend net voor je met de opnames begon van dit geweldige duet. Ook heel goed is dat de hele tijd naar je zelf kijken hoe je er uitziet i.p.v. in de camera. Wel knappe mix overigens.
(klik op bovenstaande afbeelding of op “Continue reading” om de clip te bekijken)

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *