Kijk daar hebben we gewacht: De Accordéon app voor je iPad

Jaaaaaa! Hier hebben we allemaal op zitten wachten: Accordeon spelen op je iPad, e-i-n-d-e-l-i-j-k!

Je zult het niet geloven maar ik heb zelf een echte accordeon waar ik af en toe een riedeltje op speel maar ik heb eigenlijk best wel een hekel aan accordeon muziek zoals we die kennen van de Nederlandse accordeon helden zoals bijvoorbeeld Jan en Zwaan. Ik heb helemaal niets tegen die mensen zelf maar ik hou gewoon niet zo van die kermismuziek die ze maken. Ook vind ik altijd dat accordeonspelers altijd een beetje hulpeloos bij staan met zo’n enorm gevaarte op hun buik en maar lachen naar de camera want accordeon spelen en zingen is volgens mij een onmogelijke combinatie. Wil je zelf ook weten of er in jou ook een “Jan” of “Zwaan” verscholen zit dan zou je deze gezellige Accordéon app uit de iTunes winkel kunnen downloaden voor 2,99 euro. Mocht je nou een leuk liedje kunnen spelen maak daar dan even een MP3-tje van en mail het dan naar leukemuziekjesomiemandgierendgekmeetemaken@brandnewfresh.nl.

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *