Klussen Met Zeikers met de 5 delige Damen Werkzeugset


Voor de heren een bekend fenomeen. Heb je een keer een dagje vrij dan herinnert je vrouw of vriendin al de avond voor die dag die je achter je PS3/XBOX360 of voor de TV had willen doorbrengen aan het lijstje met klussen die nog gedaan moet worden in en om het huis. Als je dan de op je vrije dag al om 9:00 in je overal met met gereedschap in je handen staat dan krijg je ook nog allemaal handige tips “Waarom sta je nou in het donker die lamp op te hangen zal ik even het licht aan doen dan kan je het beter zien?”, “Als je de surround set installeert wil je dan de speakers achter het gordijn zetten of zo dat ik er gezellig een plant op kan zetten?”, “Als je die plank zaagt wil je dan zorgen dat je te veel zaagsel produceert (ik heb namelijk net gestofzuigd)? En niet te veel herrie maakt want de baby ligt te slapen!”.
Ook denken vrouwen vaak dat emancipatie inhoudt dat mannen moeten kunnen koken, wassen, strijken en de vaatwasser uitruimen maar vergeten voor het gemak dat het ook inhoudt dat vrouwen zelf een schilderijtje moeten kunnen ophangen of een keukenkastje repareren.
Binnenkort is het Moederdag en BrandNewFresh.com heeft al het beste cadeau van het jaar gevonden waardoor je in een klap van alle eerder genoemde ellende af bent: De 5 delige Damen Werkzeugset. De set kost maar 18,50 euro en het is wel denk ik verstandig om er meteen een bijpassend EHBO trommeltje bij te zoeken en te kopen…

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *