Laat iemand anders voor je kiezen met nietmijnkeus.nl

Soms zit je in een restaurant waar je zo veel keuzes hebt dat je maar niet kan kiezen wat je wilt eten en soms kom je bij restaurants waar je kan kiezen uit een vlees, vis of een vegetarisch gerecht en ben je binnen één minuut klaar. Meer keuze resulteert bijna altijd in besluiteloosheid en/of paniek. De website nietmijnkeus.nl maakt hier een einde aan. Van boeken tot cd’s, van uit eten tot verf en van schoenen tot kunst je betaald het bedrag dat op de website staat en nietmijnkeus.nl maakt een keuze voor jou uit het enorme aanbod dat je vandaag de dag hebt.
Zelf omschrijven ze hun dienst als volgt: “Bij NietMijnKeus kunt u producten kopen zonder te kiezen uit de talloze variaties, modellen en merken waar u in een andere winkel mee lastiggevallen wordt. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, neemt onze ‘toevalsgenerator’ een willekeurig product uit de juiste categorie.
Ben je nou bang dat je op deze manier alleen maar rotzooi opgestuurd krijgt? Daarover schrijven ze op de website: “De ‘toevalsgenerator’ is zo ingesteld dat u ongeveer acht op de tien keer een conventioneel product krijgt. Eén op de tien keer wordt u verrast met een buitengewoon goede deal. En één op de tien keer zult zich moeten verzoenen met een uitdagende, niet-alledaagse aanschaf.” Lijkt me redelijk, ik denk dat als ik iets koop voor mezelf of een verjaardag dat ik de 1 op 10 niet haal… Meer informatie op nietmijnkeus.nl

Share on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *